Korištenjem usluga naših web stranica  prihvaćate naše uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi AROMARICA – obrt za trgovinu i fitoaromaterapiju, vl. Monika Antolović, Šetalište Franje Lučića 3, 10410 Velika Gorica  ( u daljnjem tekstu AROMARICA)  te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Web trgovina. AROMARICA  ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

AROMARICA pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Web Shopa na domeni aromarica.hr u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.Isto tako, AROMARICA pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Web Shopa na domeni aromarica.hr u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.

Web Shop aromarica.hr (odnosno AROMARICA – obrt za trgovinu i fitoaromaterapiju ) se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na domeni www.aromarica.hr. Web Shop aromarica.hr zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda.

Autorska Prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na stranicama aromarica.hr  vlasništvo su AROMARICE – obrta za trgovinu i fitoaromaterapiju, vl. Monika Antolović . Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti, kopirati niti dalje ustupati trećim strankama, te je svako neovlašteno korištenje ili  kopiranje sadržaja i slika podložno tužbi.
AROMARICA zadržava pravo izmjena sadržaja na ovim web stranicama.

Zaštita privatnosti

Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Da bismo mogli obraditi i izvršiti Vaše narudžbe potrebni su nam Vaši ime i prezime, adresa, e-mail adresa, telefon.  Jamčimo za sigurnost prikupljenih podatka. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Sve Vaše osobne informacije su potpuno sigurne i zajamčene sigurnosnim mjerama enkripcije i serverske zaštite. Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem subjektu. Vaše korištenje web stranica aromarica.hr  znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem  osobnih podataka. AROMARICA  ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 8 st. 2 Zakona o zaštiti potrošača (Nar. Nov., br. 79/07., 125/07. – isp., 79/09 i 89/09. isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: AROMARICA , Šetalište Franje Lučića 3, 10410 Velika Gorica  ili na e-mail aromaricavg@gmail.com. Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Na prigovoru obavezno navesti ime i prezime, te adresu ili e-mail za dostavu odgovora.

Pravni podaci

Naziv:  AROMARICA – obrt za trgovinu i fitoaromaterapiju
Vlasnik: Monika Antolović
Sjedište: Šetalište Franje Lučića 3, 10410 Velika Gorica
OIB: 25924054432
MBO: 98079417
IBAN: HR6324020061140367075